Onze Klanten

Onze klanten bestaan uit particulieren en bedrijven. Onderstaand geven we U een beeld van recente projecten die wij voor onze klanten hebben uitgevoerd.

Guy Sarlemijn

Interieurdesign, salons, spa’s, beautysalons en scholen
Geen leiding te zien bij Guy Sarlemijn…

Zo voeren wij vaak werkzaamheden uit voor Guy Sarlemijn.
Guy is een architect die gespecialiseerd is in het maken van de meest prachtige kapsalons in Nederland en Belgi├ź.
Wij kiezen vaak voor kanaalmodellen die volledig uit het zicht zijn gemonteerd. Deze units zijn voorzien van geïsoleerde slangen die op uitblaasnozzels worden gemonteerd. Deze nozzels zijn in richting verstelbaar en passen perfect in het oogverblindende interieur van Guy Sarlemijn.
Elke keer levert dit weer een prachtig resultaat op!!

Horecawerf

3000 m2 Inspiratie en expertise in hospitality
Kijkje in Horecawerf Amsterdam

De horecawerf in Amsterdam is een bedrijfspand van ruim 3000 vierkante meter, en dat vergt natuurlijk een grootschalige aanpak.
Hier is gekozen voor 2 VRF installaties die alle losse ruimtes voorzien van koeling en verwarming. In de centrale hal zijn er twee 25 KW single-split units geplaatst. Ook zijn er bij het restaurant en in de open lobby twee 25 KW single-split units geplaats. Voor de bar is gekozen voor een multi-split met 3 vloermodellen. Dit alles heeft een totaal koelvermogen van meer dan 300 KW. Een fantastisch resultaat met tevreden klantenrelaties op de jaarlijks terugkeerde haringparty.

KFC Brussel

Koele kip op het station
Modern interieur bij KFC, met A/C in opengewerkt plafond

KFC gehuisvest op Brussel Sation Noord kan natuurlijk geen kip frituren als het allemaal niet goed zit met de ventilatie. De klant koos voor een airconditioningsysteem dat past bij het moderne industriele interieur.

Particulieren

Plaatsing in slaap- en woonkamers
Warm buiten, en lekker koel binnen

Ook heeft Klimaatarchitect al vele particulieren blij gemaakt met diverse wandmodellen voor de slaapkamer. Wie wil er nou niet heerlijk slapen met een aangename tempratuur in de warme zomermaanden? Er wordt altijd gekeken of deze montage zonder goten en condenspompen gerealiseerd kan worden om het comfort te waarborgen .