Onze Diensten

Klimaatarchitect verleent alle diensten die nodig of gewenst zijn om een perfect leefklimaat bij U thuis, op kantoor, of in Uw winkel te creeren.
Onlangs (juni 2019) heeft de Nederlandse overheid het Klimaatakkoord vastgelegd, als onderdeel van het landelijk klimaatbeleid. Kort samengevat is het een overeenkomst tussen veel organisaties en bedrijven in Nederland om de opwarming van de aarde tegen te gaan. Het doel is om de CO2-uitstoot in 2030 met 49% verminderen. En daar komt Klimaatarchitect aan te pas!

Advies & Planning

Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat U wel degelijk op een meer verantwoorde manier met energie wilt omgaan thuis, maar niet precies weet hoe dit aangepakt moet worden. En dat is logisch: klimaattechniek is een specialistenvak.

U kunt ons in eenvoudige bewoording uitleggen wat U wilt bereiken met een energie-zuiniger huis, kantoor of winkel. Wij brengen dan vrijblijvend advies uit, dat bestaat uit de (on)mogelijkheden in Uw situatie, een ruw kostenplaatje, en een ingeschatte tijdsduur om alles te verwezenlijken.

Als we het eens zijn, en ons voorstel past in Uw budget, gaan we een stapsgewijze planning met U opstellen. We houden dan rekening met uren en dagen dat we niet op locatie kunnen werken omdat U bijvoorbeeld het pand voor een ander doel nodig heeft dat tijdstip of die dag. En als de planning dan ook akkoord is, gaan we aan de slag!

Project Management & Installatie

Bij grotere projecten regelen wij het hele project management: van het samenstellen van de juiste producten tot aan het kiezen van het juiste team om het project op tijd, binnen budget, en netjes afgewerkt op te leveren.
Bij kleinere projecten managen we uiteraard ook de hele zaak, maar doen we ook de installatie van alle componenten zelf.

Service & Onderhoud

Of U nu een installatie via ons heeft laten aanleggen, of al een bestaande setup heeft: het moet allemaal goed onderhouden worden.

Klimaatarchitect onderhoudt systemen van de meest gangbare merken: neem contact met ons op om te kijken of we ook voor U iets kunnen betekenen, of voor een offerte.

Milieu & Subsidie

Als U de eerste paragraaf op deze pagina heeft gelezen, dan ziet U dat de Nederlandse overheid serieus bezig is met het stimuleren van de installatie van energiebesparende maatregelen. Als consument of zakelijk gebruiker kunt U in aanmerking komen voor een subsidie.
Graag leggen wij U uit wat hier de mogelijkheden zijn om aanzienlijk te besparen op de kosten van een nieuwe installatie.