De beste prijs

“De laatste techniek, de hoogste vakkennis…” Allemaal goed en wel, zult U denken, maar dat gaat me natuurlijk een vermogen kosten!

En dat denken de meeste mensen die hun woning of bedrijfspand gaan aanpassen aan de moderne energiezuinige eisen. Bijvoorbeeld, een installatie met een warmtepomp levert niet alleen een besparing op de energierekening op, maar in veel gevallen draagt de overheid nog een steentje bij ook, in de vorm van subsidie. Maar wat levert dat nu op voor U, als het hele installatietraject veel te duur wordt? Niets, of in elk geval: niet veel. Daarom bespreken wij met elke klant alle details van het project: de verschillende mogelijkheden en kosten van de apparatuur, de eventuele verbouwing, en de tijdsduur. Hierbij proberen we altijd zoveel mogelijk aan Uw wensen en eisen tegemoet te komen, maar wel met een duidelijk oog op Uw budget!

Bij Klimaatarchitect beseffen we terdege dat U zo effectief mogelijk wilt omgaan met Uw beschikbare budget, dus neem gerust eens contact met ons op voor de opties die voor U financieel passend zijn!